Hakkımızda
ISO 9000 yönetim ve hijyen standartlarında üretim yapan Er Mina Gıda; konserve ürünleri de Türkiye’de ilk kez sağlıklı aseptik torbalarda sunmuştur. Avrupa Ambalaj Standardını da ülkemize getirerek tüketicilerini maksimum düzeyde memnun etmeyi başarmıştır. Turşu, Reçel, marmelat, sebze ve meyve konserveleri gibi % 100 yerli üretimden elde ettiği ürün çeşidini her geçen gün zenginleştiren Er Mina; bugün beş bölgede ve 20 bayiden oluşan yaygın dağıtım kanalı ile tüm ürünlerini Türkiye’nin her köşesine ulaştırabilecek dağıtım ağına sahiptir. Er Mina Gıda, yüzde 50‘si sözleşmeli olmak üzere yaklaşık 100 çiftçiden oluşan ve 500 dekar alanı kapsayan ekim alanı ile Bölge’nin en büyük zirai hammadde alıcılarından biri konumundadır. Er Mina; tesislerinin verimli ekim alanlarına yakın bir konumda olması sayesinde, ziraat mühendisi denetiminde yetiştirilen sebze-meyveler fabrikaya en kısa sürede ulaşmakta olup hammaddeler tazeliğini ve kalitesini kaybetmeden modern makinelerle gıda mühendisi kontrolünde işlenerek tüketici sofralarına gönül rahatlığı ile sunulmaktadır. Er Mina Gıda, konserve üretiminde tamamen otomasyona yönelik hat uygulaması kullanmaktadır. Böylece, mevsiminde toplanmış ve özenle seçilmiş en taze meyve ve sebzeler katkı maddeleri kullanılmadan, el değmeden, en hijyenik ortamda tüketicilerin damak tatlarına uygun şekilde konserve haline getirilmekte, en doğal haliyle ve sağlıklı aseptik torbalarda müşterilerine sunulmaktadır. Er Mina Gıda, Avrupa ve Arap ülkelerine ihracat yapmayı hedeflemektedir. Er Mina Gıda’nın konservede en önemli ihracat ürünlerini kornişon turşu, biber çeşitleri ve meyve konserveleri oluşturmaktadır. Er Mina Gıda’nın müşterilerini, ulusal ve yerel zincir marketler, orta ölçekli perakendeciler, otel, restoran ve yemekhaneler gibi toplu tüketim kanalları oluşturmaktadır. |